Emeli Jeremias - projekt

Förutom sina soloprojekt spelar Emeli även regelbundet i följande konstellationer:

Johanna Aveskogh & Emeli Jeremias

Johanna och Emeli släppte april 2015 skivan Visor trasiga och hela. Skivan består av sånger med texter av Lars Forssell. I samband med skivan uppfördes också en föreställning med samma namn på Olympiateatern. Denna föreställning planeras att gå på turné hösten 2016.

Kameliakvartetten

Kameliakvartetten är en stråkkvartett som funnits och utvecklats under 15 år. Kvartetten ger ofta konserter och hörs på många inspelningar. mer info: www.kameliakvartetten.se

Trio Mirsidrü

Mirsidrü består av Fredrik Lindborg, sax och klarinett, Daniel Tilling, piano och Emeli Jeremias, cello och sång. Musikaliskt tar trion avstamp i George Gershwins musik men blandar även med egna kompositioner. www.triomirsidru.se

Urban Cowgirls

Urban Cowgirls är ett countryband som bildades för ett antal år sedan och har bland annat turnerat flitigt på Sveriges fängelser, samt spelat live i Sveriges Radio. Består av Maria Blom, Lisen Elwin, Mats "Gaffa" Karlsson, Lisa Löwgren och Emeli Jeremias.

Ulla Winblad

Pierre Ström och Emeli Jeremias tolkar tillsammans de av Bellmans epistlar som berör kvinnans situation under 1700-talet.

Jade et Emeli

En duokonstellation bestående av Jade Ell och Emeli Jeremias där popmusik väver in kammarmusik och udda harmonier.